Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Η αποτίμηση της Σχολικής Χρονιάς 2015-2016 που έληξε (φωτό)!

Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων "Βασ. Σκουτάκη"

  Αγαπητοί γονείς,
μια αποτίμηση της σχολικής χρονιάς που τέλειωσε είναι πως: ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ! Εκδηλώσεις, δραστηριότητες, κινητοποιήσεις, παραστάσεις-παρεμβάσεις, συνεργασίες, καταγγελίες, προτάσεις και δυστυχώς Απώλειες!. Ο Σύλλογος προσπάθησε να "παίξει" το ... ρόλο του διακριτικά, συνεργατικά και διεκδικητικά.
Από την "οπτική γωνία" του Συλλόγου Γονέων και των μελών του, μέσα σ' αυτό το αβέβαιο και ρευστό περιβάλλον, πιστεύουμε ότι τα καταφέραμε ως ένα βαθμό! Σε αυτό βεβαίως, τον βασικό ρόλο έπαιξε η συλλογική προσπάθεια μεταξύ μας (γονιών και μαθητών), οι υποστηρικτικές παρεμβάσεις της Ένωσης Γονέων και η απρόσκοπτη συνεργασία με τους καθηγητές και τον Διευθυντή του Γυμνασίου μας.

Τα παιδιά μας, για άλλη μια φορά, μας "πήραν απ' το χέρι" και μας ταξίδεψαν με αποφασιστικότητα (δεν "σκόνταψαν" στα ... δύσκολα της κρίσης που διανύουμε), με μεράκι (δραστηριοποιήθηκαν, με τις εκδηλώσεις τους, για να "ελαφρύνουν" τις τσέπες μας) και με ευαισθησία (πόσα παιδιά ακολούθησαν τη νεκρώσιμη ακολουθία του Βασίλη;).
Τι να πούμε σ' αυτά τα παιδιά; Όπως λέει και το τραγούδι: "Πως να κρυφτείς απ' τα παιδιά! Έτσι κι αλλοιώς τα ξέρουν όλα".

Η εκπαίδευση είναι πολιτισμός! Ο αθλητισμός κι η τέχνη είναι πολιτισμός! Άρα, ο αθλητισμός κι η τέχνη είναι εκπαίδευση! Μ' αυτόν τον τρόπο επέλεξαν οι καθηγητές να αποχαιρετήσουν τα παιδιά μας. Το "κλείσιμο" της σχολικής χρονιάς πριν από τις εξετάσεις, είχε τη σφραγίδα απ' το μεράκι των καθηγητών σε συνεργασία με τους μαθητές!

Στις 10 του Μάη έγινε ... "της Τρίτης"! 
Θεατρική παράσταση (βλ. φωτό), gallerie ζωγραφικής δημιουργίας, τελικός Βόλεϋ (βλ. φωτό), τελικός μπάσκετ (βλ. φωτό), τελικός ποδοσφαίρου (βλ. φωτό) και (το κερασάκι στην ... τούρτα) ο νικητής με την "SuperDuperΟυάου" Ομάδα των καθηγητών! Ποιός κέρδισε; Who cares: Όλοι μας!
Και τέλος: απονομή μεταλλίων. 

Ξεχωριστή στιγμή: η ονομασία της αίθουσας πολλαπλών ως "Αίθουσα Βασιλείου Σκουτάκη" (βλ. φωτό) και η ελιά που φυτεύθηκε στα ΒΔ του σχολείου,
Η αίθουσα πολλαπλών...βαφτίζεται!
προς τιμή του αξέχαστου Βασίλη "μας".



... η καθολική αποδοχή
της τιμητικής ονομασίας
"Αίθουσα Βασιλείου Σκουτάκη"





Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων ευχαριστεί όλους τους καθηγητές για την επιμονή στο εκπαιδευτικό τους έργο και στους μαθητές εύχεται τα καλύτερα για την πρόοδο τους. Νάστε όλοι πάντα καλά.

το ΔΣ

Κερκίδα!
Ο αγώνας βόλεϋ ...









... το Πίνγκ-Πόνγκ σε εξέλιξη!
Αγώνας Μπάσκετ με ... πάθος!











Ο ... Αγώνας ποδοσφαίρου άρχισε ...

... και το πάθος ... περίσσευε!









Η θεατρική παράσταση ...








... η κυρά-Ρούλα μας άφησε χρόνους!




... η θεατρική παράσταση σε εξέλιξη ...







Αυλαία ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου