Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΕΚΛΟΓΕΣ στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΣ την Παρασκευή 19/12/14 (11:30'-14:30')

Ο Σύλλογος γονέων του σχολείου μας πραγματοποιεί την Παρασκευή 19 Δεκέμβρη 2014 τις εκλογές αιρετών αντιπροσώπων του τόσο για τη σύνθεση του Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής διετίας 2014-2016 όσο και για την εκπροσώπησή του στα όργανα της Ένωσης Γονέων και της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου μας.
Οι πολιτικοοικονομικές συγκυρίες που επηρεάζουν άμεσα και έμμεσα την λειτουργία της εκπαιδευτικής κοινότητας του τόπου μας και, πιο ειδικά, του σχολείου μας έχουν σοβαρό αντίκτυπο στις υποστηρικτικές δομές της Δημόσιας και Δωρεάν Παιδείας που προσφέρονται στα παιδιά μας.
Αυτό το ... διαμορφωμένο κοινωνικό και εκπαιδευτικό "τοπίο" δεν μας επιτρέπει να "επαναπαυόμαστε" και να "αναθέτουμε" στον ... διπλανό μας τις λύσεις των οξυμένων προβλημάτων μας. Απαιτεί συμμετοχή και συνεργασία όλων μας για να παρέμβουμε και να απαιτήσουμε λύσεις.
Το απερχόμενο Δ.Σ. του συλλόγου πιστεύει πως η συμμετοχή όλων μας κρίνεται απαραίτητη και σας προσκαλεί να συμμετέχετε ενεργά στις εκλογές της Παρασκευής 19 Δεκέμβρη 2014.
Διαβάστε την ενημέρωση που ακολουθεί ...      

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 
ΤΟΥ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ (Π. Ράφτη)


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
 
     Αγαπητοί γονείς,
 Ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου μας σας ενημερώνει ότι
την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών αντιπροσώπων του, από τις 11:30’ έως τις 14:30’ το μεσημέρι.
 Η συμμετοχή μας, στην εκλογική διαδικασία, θα δυναμώσει τη φωνή μας και θα ισχυροποιήσει τις διεκδικήσεις μας.

                                                                                                                            Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου