Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ του 2ου Γυμνασίου Μαρκ/λου (Π.Ράφτη) ΕΚΛΕΓΕΙ τους εκπροσώπους του.

Την Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2017 από τις 11:30' π.μ. μέχρι τις 4 μ.μ., θα γίνουν οι αρχαιρεσίες του συλλόγου ΜΑΣ (ν. 2621/98) για να εκλέξουμε το νέο ΔΣ και τους εκπροσώπους μας στα δευτεροβάθμια όργανα (Ένωση Γονέων και Σχολική Επιτροπή)


Όλοι οι γονείς έχουν το δικαίωμα υποψηφιότητας (στην εκλογική διαδικασία) και ψήφου, εφόσον είναι ταμειακώς εντάξει (ετήσια συνδρομή 3 ευρώ, που μπορεί να τακτοποιηθεί και την ημέρα των εκλογών).

Πέραν όμως της τυπικής διαδικασίας υπάρχει και η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ! Η συμμετοχή όλων μας, σε όλες τις διαδικασίες της μεγάλης μας οικογένειας που λέγεται σύλλογος, εξασφαλίζει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό την ποιότητα και την επάρκεια της μόρφωσης και της εκπαίδευσης που προσδοκάμε για τα παιδιά μας. Ιδιαίτερα μάλιστα στη δύσκολη περίοδο που περνάμε, σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας! Πόσο μάλλον όταν αναφερόμαστε στην Δημόσια Παιδεία και στην παρατεταμένη υποβάθμισή της!  
Δε θα μας χαρίσουν τίποτα αν δε το διεκδικήσουμε.

Σας προσκαλούμε λοιπόν, την Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2017 από τις 11:30' π.μ., να συζητήσουμε και να ψηφίσουμε τους εκπροσώπους μας. 
Σας περιμένουμε όλους σας.

το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου