Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ο "Σύλλογος Γονέων του 2ου Γυμνασίου Μαρκοπούλου (Π. Ράφτη)" συμμετέχει στην παράσταση διαμαρτυρίας για τις μεταφορές των μαθητών, την Πέμπτη - 2 Οκτώβρη.

Ο "Σύλλογος Γονέων του 2ου Γυμνασίου Μαρκοπούλου (Π. Ράφτη)" συμμετείχε, χθές το απόγευμα, στην έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε η "Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Μαρκοπούλου" με μοναδικό θέμα συζήτησης το μείζον ζήτημα απουσίας Μέσων μετακίνησης των μαθητών από και προς τα σχολεία τους.



Το έκτακτο κάλεσμα αφορούσε κυρίως τους συλλόγους γονέων του Π. Ράφτη οι οποίοι αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο - συγκριτικά - πρόβλημα, καθώς αυτό αφορά 400 περίπου μαθητές! 
Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των συλλόγων γονέων του 2ου Λυκείου και του 2ου Γυμνασίου Π. Ράφτη, του 1ου, 2ου και 3ου Δημοτικών  Π. Ράφτη. Τη συζήτηση συντόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης.

Μετά τις ενημερώσεις και τις τοποθετήσεις των συμμετεχόντων και αφού ακούστηκαν όλες οι απόψεις και προτάσεις αποφασίστηκε η συμμετοχή του Συλλόγου μας στην παράσταση διαμαρτυρίας που συγκαλεί η "Ομασπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής", και συμμετέχει και η Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου μας, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής όπου και θα συζητηθεί το θέμα της μεταφοράς των μαθητών, την Πέμπτη 2 Οκτώβρη 2014 στις 15:30'.

Για διευκόλυνσή μας θα διατεθεί πούλμαν για την μετακίνησή μας που θα ξεκινήσει στις 14:30' από το χώρο του 2ου Γυμνασίου Π. Ράφτη, με το ελάχιστο κόστος των διοδίων.

Υποσχέσεις και Αδιαφορία
μια χρονιά ακόμα χωρίς λεωφορεία; 
... ...

... ... Η συμμετοχή μας θα δώσει το τέλος στην ταλαιπωρία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου