Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ και ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ του 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ: ΕΜΗΜΕΡΩΣΗ ΚΙΝΗΣΕΩΝ-ΔΡΑΣΕΩΝ της ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

  Αγαπητοί γονείς,
σας ενημερώνουμε για τις καλοκαιρινές "(α)διάκοπες" προσπάθειες του Συλλόγου μας για προγραμματισμό και έγκαιρη προετοιμασία του (βάση υπεύθυνων πληροφοριών και ενημερώσεων) την περίοδο του καλοκαιριού (Ιούνης '14 - Αύγουστος '14) ...
31/05/14 Δ.Σ. Συλλόγου: ενημέρωση ταμειακής επάρκειας - προετοιμασία για την επόμενη σχολική περίοδο - προτάσεις ορισμού νέου Δ.Σ. μετά την πιθανή αποχώρηση του προέδρου Χρ. Παφύλα (πιθανή προαγωγή του γυιού του στο Λύκειο) - ενημέρωση της πορείας ΕΔΕ για καθηγητή του Γυμνασίου μετά την έγγραφη καταγγελία 6 γονέων και την παρέμβαση του Συλλόγου με καταγγελία στο "Συνήγορο του Πολίτη" - Blog/ιστοσελίδα του Συλλόγου.

31/07/14 Δ.Σ. Συλλόγου: ενήμερωση περί κατάργησης Σχολ. Επιτροπών - Μεταφορές Μαθητών - Κενά, προσλήψεις εκπαιδευτικών - Προγραμματισμός νέας σχολ. Χρονιάς - Παραίτηση προέδρου (βάση καταστατικής διαδικασίας) - ομόφωνη εκλογή της Γιάννας Κοκκόση για τα καθήκοντα του Προέδρου (οι υπόλοιπες θέσεις παραμένουν ως είχαν).

28/08/14 Δ.Σ. Συλλόγου: Ενημέρωση από τα μέλη για τις επαφές τους με αρμόδια πρόσωπα που θα βοηθήσουν εθελοντικά ή με ελάχιστη αμοιβή τις προτεινόμενες εκδλώσεις του Συλλόγου - σύνταξη σύντομου κειμένου καλωσορίσματος-χαιρετισμού στην έναρξη της σχολ. περόδου (αγιασμός) - σύνταξη ανακοίνωσης για τη νέα σχολ. χρονιά - συνάντηση με τον Δ/ντή του Γυμνασίου μας.

03/09/14 συνάντηση με τον Δ/ντή: συνάντηση με τον Δ/ντή του Γυμνασίου μας και ενημέρωση για τις εξελίξεις που επηρεάζουν τη σχολ. μονάδα αλλά και την εκπαιδευτική διαδικασία.

08/09/14 συνάντηση με τον Δ/ντή: εκ νέου συνάντηση με τον Δ/ντή του Γυμνασίου μας και ενημέρωση για τις εξελίξεις που επηρεάζουν τη σχολική μας μονάδα αλλά και την εκπαιδευτική διαδικασία.

09/09/14 ενημέρωση Ομασπονδίας Γονέων: ανταπόκριση στην πρόσκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Ομασπονδίας Γονέων για ενημέρωση των παγιωμένων προβλημάτων στην εκπαίδευση (μεταφορές, κενά, κτιριακό, αναθέσεις, μαθητική διαρροή, αξιολόγηση, κ.α.). Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του περιφ. συμβουλίου, εκπρόσωποι Ενώσεων Γονέων και εκπρόσωποι της ΑΣΓΜΕ (θα δοθεί πιο αναλυτική ενημέρωση στην προγραμματισμένη Γ.Σ. του συλλόγου μας που θα ενημερωθείτε έγκαιρα για τον χρόνο πραγματοποίησής της).

10/09/14 παράσταση στη Διεύθυνση Δ.Ε.: συμμετοχή στην πρωϊνή παράσταση αμφίδρομης ενημέρωσης για τις τρέχουσες εξελίξεις στην εκπαίδευση με κορυφαία τα κενά-μεταθέσεις-αναθέσεις-προσλήψεις εκπαιδευτικών και τις μεταφορές στην Διεύθυνση Δ.Ε. Ανατολικής Αττικής (θα δοθεί πιο αναλυτική ενημέρωση στην προγραμματισμένη Γ.Σ. του συλλόγου μας που θα ενημερωθείτε έγκαιρα για τον χρόνο πραγματοποίησής της). Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της ΟΛΜΕ, των ΕΛΜΕ Αν. Αττικής και Ενώσεων Γονέων.

10/09/14 Δ.Σ. της Ενωσης Γονέων: συμμετοχή στο απογευματινό Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Μαρκοπούλου για ενημέρωση και παράλληλο προγραμματισμό.

Οι εξελίξεις "τρέχουν" με την ... ταχύτητα του φωτός και πρέπει νάμαστε ενημερωμένοι και συσπειρωμένοι γύρω από το Σύλλογο μας για να τις καθορίζουμε.  

Ενημερωθείτε και δυναμώστε τον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου